Wereldreis

Morgen vertrekt ze met haar gezin, voormalig blogster Mellody, misschien zegt het sommigen nog iets. Je moet het avontuur maar aandurven, om huis en haard te verkopen, je resterende spullen op te slaan en een wereldreis te maken met je hele gezin. Ze hebben het in hun hoofd gehaald en laten zich niet afremmen door regeltjes en wetten die voorschrijven dat je moet werken om geen pensioengat te creëren, of dat je kinderen naar school moeten en meer van dat soort geneuzel. Ik helaas wel, zodat ik straks gewoon mijn geraniums kan betalen. Ik heb haar vaak gesproken over de aanstaande reis en wilde nooit laten blijken wat ik er van dacht, namelijk: “Help! Doe het niet!” Maar dat zijn mijn eigen angsten. Gelukkig laat ze zich niet tegenhouden en vliegt ze morgen naar Zuid Afrika, het beginpunt van de reis. Als iedereen was zoals ik, hadden we nu geen idee gehad dat er nog andere continenten bestonden. Ik vind haar zo dapper, en had haar altijd al hoog zitten. Als iedereen was zoals zij, bestonden er geen oorlogen denk ik vaak. Het is een schat.

Gisteren zei Linda dat ik de groeten moest hebben en dat ze afscheid hadden genomen. Ik schrok me rot, want ik was vergeten dat het al zover was. Gelukkig was daar Facebook. Facebook heeft ook zijn goede kanten. Ik heb haar uitgezwaaid. En ze zwaaide terug.
Mellody

Klik op de foto om de reis te volgen.

Advertenties

7 reacties op “Wereldreis

 1. L schreef:

  Zo dat is wel heel bijzonder met een heel gezin op sleeptouw, ja!

 2. riakristelijn schreef:

  oh dat is zeker een hele onderneming. Ik wens hun ook een goede reis en ga zeker af en toe eens op haar blog kijken.

 3. robschimmert schreef:

  Wat een lef om zo tegen de stroom in de eigen gang rond de wereld te gaan. Geweldig. Ik ga deze familie zeker volgen. Na de twee Compostella – gangers nu zes wereldreizigers.

 4. Margo schreef:

  Geweldig! Wat een fantastische levenservaring voor vooral de kinderen! Ik ga ze zeker volgen.

 5. Dhyan schreef:

  Aan de foto te zien lijkt Mellody een opgewekte levenslustige lieve meid. Ik ben benieuwd hoe ze met tegenslagen zal omgaan, menige wereldreis wordt een desillusie. Het zou jammer zijn als ze ruw getekend wordt door het leven.

 6. Kijk, jouw woorden reiken helemaal tot hier! Bedankt voor deze lieve woorden. Ik lees het nu pas, want we hebben hier, St. Lucia, een keer goede wifi. Groetjes en liefs

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s