Statistieken

Ik schrijf deze blog op de valreep om de weblogstatistieken in de war te gooien. 108 heb ik er geschreven volgens mijn jaarrapport 2015, maar dat worden er dus 109. Vorig jaar nog 99, dus een lichte vooruitgang.  Maar ook schrijf ik deze blog op oudejaarsavond omdat mijn kinderen een film zitten te kijken en mijn vrouw in het ziekenhuis ligt. Geopereerd vandaag, een knieprothese gezet. Ze had al jaren last van haar knie, maar nu moest er ingegrepen worden. Dus het was of vandaag, of in februari. Dus dan maar vandaag. Het is erg goed gegaan volgens de arts, de nieuwe knie zit perfect begreep ik, maar ze had wel veel pijn. Een morfinepomp bood uitkomst. Ze was ook misselijk en moe, kreeg iets tegen de misselijkheid, en vond het wel best voor vandaag. Ik ook. Sterk getimed van mij om last van mijn rug te hebben. Autorijden gaat nog net, maar uitstappen, poeh!

Ter compensatie heb ik wat vuurwerk gekocht voor de kinderen. Die hebben de avond van hun leven. Onbeperkt oliebollen, chips, drinken, en tv. Ik zit achter de laptop met de top 2000 op de koptelefoon. Ik kon dat nooit, een logje schrijven met muziek op de achtergrond. Waarom dat nu wel gaat, geen idee. Maar eindelijk hoor ik eens alle mooie nummers aan het einde van de top.

Ben vandaag drie keer naar het ziekenhuis geweest, drie keer parkeergeld moeten betalen! Vanochtend, toen ik van het ziekenhuis naar huis reed, om een uur of kwart over zeven, begon juist “Echoes” van Pink Floyd. Totaal de weg kwijt, die band, maar ik vond het schitterend. Het nummer duurt 23 minuten, en dat was precies genoeg voor de hele terugweg.

Ik wens u allen, maar dan ook allemaal, het allerbeste voor 2016.

Advertenties

14 reacties op “Statistieken

 1. Dhyan schreef:

  Ik wens eenieder het allerbeste en jou nu ook. Ben benieuwd of ik dit jaar weer het kortste strookje trek.

 2. Jolie schreef:

  Jeetje, wat heftig zo’n knie-operatie op de valreep.. Heel veel sterkte en beterschap voor Linda (en voor je rug ook)! En uiteraard, jullie allegoeds gewenst voor 2016!

 3. Ximaar schreef:

  Echo’s heb ik hier nog op een LP, vind het een erg mooi nummer.

  Sterkte toegewenst voor Linda en haar hulpaapjes. 😉

 4. L schreef:

  Een gelukkig en pijnvrij 2016 gewenst aan jullie allemaal.

 5. Fien. schreef:

  Die Linda. Een knieoperatie. Mijn zusje heeft er ook net een. En is al flink aan het oefenen. Ze zijn van de pijn af en dat is al een heerlijkheid.
  Hier heeft een kleinkind geprobeerd tot 12 uur wakker te blijven. Nummer twee hield het vol tot 21.00 uur. De oudste tot half elf. Toen zag je gewoon die ogen dichtvallen.
  Om 12.00 wakker gemaakt, want het ging in Duiven weer de lucht in. Niet normaal.
  Willie Stähle had de meeste hectiek zag ik bij de statistieken. Moest weer grinniken om al die leiperds die bleven reageren.
  En morfine is een godsgeschenk na een operatie, alleen kun je dan niet meer poepen. Het verstopt. Dus krijg je het niet al te lang.
  En van die top 2000 heb ik er niet één gehoord.
  Ondanks die rug en die knie toch een goed 2016. Laat je op het werk niet gek maken, en blijf wel wandelen met de hond. Heul goed voor die rug.
  Sterkte met het huishouden , komende weken.

 6. riakristelijn schreef:

  Tjonge ja dat is nogal wat allemaal. Sterkte en Beterschap!

 7. Rob Alberts schreef:

  Sterkte met de gezondheid voor jou en je naasten.

  Opgeruimde groet,

 8. robschimmert schreef:

  IK wens jullie vieren veel geluk, plezier en een goede gezondheid toe en voor Linda speciaal een snel herstel. Trouwens, met zo’n begin kan het in de rest van het jaar alleen maar beter worden. Misschien is dat wel het beste aanknopingspunt om maar meteen goed de moed erin te houden.

 9. Margo schreef:

  Een gezond en vrolijk 2016!

 10. Marloes schreef:

  Laat ik dan maar weer eens spuit elf zijn (ook best toepasselijk met oog op het bovenstaande) om jullie alle goeds en gezondheid voor 2016 te wensen..

 11. Y. schreef:

  Hoe gaat het met jouw rug? En met Linda’s knie?

  Jammer dat je nog geen huis voor me hebt geregeld in Vaassen, anders had ik jullie kunnen helpen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s