Jongen-meisje

Ik zat gisteren nog de ongein te lezen die ik schreef voordat Tammar geboren werd. Dat ze een jongen moest worden omdat ik eenmaal geen idee had wat ik met een meisje aanmoest. En dat toen bekend was dat ze een meisje was, ik klaagde dat mevrouw Mack zich niet aan de afspraak hield; ze zou zes zonen voor mij baren. Het was allemaal net wat minder, een meisje.

Grote onzin natuurlijk, dat wist ik toen ook al, alleen toen schreef ik die onzin nog op. Inmiddels zou ik dat zelfs niet meer doen. Want een meisje is minimaal zo leuk als een jongen, en als je een jongen en een meisje hebt is het helemaal feest. Ik ben tenminste erg gek op mijn meisje en dat is nooit anders geweest.

Maar nu moet ik wel zeggen dat mijn meisje een prachtige meid om te zien is, maar verder is ze gewoon een jongen. Ze voetbalt, ze judoot, en ze speelt evenveel met vriendjes als met vriendinnetjes. En ze vraagt voor Sinterklaas gewoon een op afstandbestuurbare auto. Die kreeg ze dan ook, mijn jongen-meisje.
radiogr

Advertenties

9 reacties op “Jongen-meisje

 1. von Bloghausen schreef:

  Maar waarom de eigenschappen van de foto erbij?

 2. safealove schreef:

  Meiden zijn geweldig! Zelfs de meisjes-meisjes.. 😉

 3. fialas schreef:

  Vrienden van mij kregen een mooie intelligente zoon, als peuter liet hij al zien dat hij net als zijn vader twee rechterhanden had. Toen hij 17 maanden was kwam het zusje, ook twee rechterhanden en net zo slim. Onze tommygirl, zei de vader trots toen hij zag hoe ze een helicopter bouwde
  van een bouwpakket.Hulp van broertje had ze weggeduwd, ., zei het broertje minachtend. , was het antwoord. Maar ze is dol op jurkjes, dat wel.

 4. fialas schreef:

  De vleugels zitten ondersteboven, zei het broertje minachtend. Geeft niet, hij hoeft toch niet te vliegen, was het antwoord.

 5. Mammalien schreef:

  Zo was ik zo bang om een jongen te krijgen. Wat móet je er mee?! Gelukkig hebben onze beide zoons helemaal niets met voetbal en van autootjes hebben ze ook nooit gehouden 🙂 GEniet van je mooie leuke meid!

 6. Villasappho schreef:

  Wat een heerlijke meid!

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s